Saturday, November 26, 2011

Life in Reality =')

Alhamdulilah..

Yesterday, me n my friends had sent our thesis..
then met with en.nas to settle down the "lost" book..
thinking maybe this day will be the last day of my status of "student IPG KPI"..
i walk to my class...saying goodbye.
no one there..but the memories are still there..
i know i'm gonna miss them..
the moments we we shared together...
miss the way of us laughing happily...
miss everything about us...

i know one day...i'm gonna say to my self...
" i wanna back to the past.."
" i wanna meet all of u once again..."
But life is all about walking in reality...
So i must go on..
Hoping there will always be "US"..
Praying for each other..InsyaAllah....

Well..i'm heading back today..
It is a sad moments..
But i need to...
Gudbye friends.

Tuesday, November 15, 2011

First tyme at I-City .. =)

Salam.....

Well..semalam first tyme datang I-city ngan kwn2. Cantik sgt2! Thanks to yan & nad coz sudi bawa kami ke sana..xnak citer panjang2.. Juz nak tunjuk gambar nie je.. Hehehe.. =)































































































Nampak x muke yang teruja sgt niee sebab dapat menjejakkan kaki ke I-City...Dah lama teringin nak ke sini. Hujan2 pon sanggup je redah...Sweet memori... =)



Here myself at I-City !! =)
















P/s: ada sorang kawan sy janji nak bawak sy ke sini lagi..I'm waiting Ok?? =)

Monday, November 14, 2011

Kadang-kala Kita Rasa... =)

Salam



Kadang-kadang kita rasa...
apa yang kita buat betul..
dan kita rasa....
inilah yang terbaik...
tapi hakikatnya...
Itulah yang salah...


Kadang-kadang kita rasa..
hidup kita susah sangat...
dan kita rasa...
kitalah orang yang paling sabar menerima kesusahan..
tapi hakikatnya...
ada orang lain yang lebih susah...


Kadang-kadang kita rasa......
Kita dah banyak berkorban untuk orang lain...
dan kita rasa...
kitalah orang yang paling tabah sebab berkorban demi dia..
tapi hakikatnya...
ada orang lain yang lebih banyak berkorban untuk kita...


Kadang-kadang kita rasa...
Tiada orang yang boleh fahami kita...
dan kita rasa...
Kitalah orang yang paling sunyi sekali..
Tapi hakikatnya...
ada orang yang memahami kita...


Kadang-kadang kita rasa...
kita salah...
dan kita rasa...
bersalah....
Tapi hakikatnya....
kita tak pernah mengalah..
Malah seringkali menyalahkan...

K.e.n.a.p.a.? @ w.h.y ?



Ada orang kata..."Don't care about people's perspectives...only cares about your's!" Yup! Thats correct...tapi manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan...dan kadang-kala kita tak sedar pun yang kita buat salah or menyakitkan hati orang....until you ask people..they can tell you clearly! InsyaAllah...Kan ada orang cakap...
" Listen to everything..but don't believe everthing.."
( ^ ______ ^ )


Honestly..sy mengaku sy pernah buat kesilapan dgn menyakiti hati & perasaan seseorang tanpa sy sedar. Bile sy tersedar...Alhamdulilah, semuanya masih belum terlambat. There we go! Everyone live in peace & happiness.. tapi rasa bersalah sentiasa menghantui! its never being forgotten..Huhu.. At this tyme...i care about sumeone. Coz i know i made a mistake to her...Really hope,she will find her happiness. I really2 wish!
( ^ __________^ )



p/s : Thinking about mistakes i done..seem like i'm a bad girl! hehe...

Sunday, November 13, 2011

12/11/11 =(

Salam...

12/11/11...
sekali lagi ketabahanku teruji..
bila nenek yang tersayang pergi menghadap Ilahi...
Al-fatihah..

(T___T)


Friday, November 11, 2011

Final Exam =P

Salam..
Hye!




Ermm..now tengah bz ngan final exam. Dah 2 paper...n rase sgt2 xconfident! Rase risau sgt. Hrtue banyak sangat soalan yang sy xdapat jawab. First tyme rase nak mengalir air mata jawab exam.Huhu...susah sgt kot. Nota2 yang dibaca ternyata xdapat mencukupi. Then kali nie..soalan spot xkeluar sgt. Ermm......xpelaa. Dah wat setakat yang termampu....doa2 je sumenye ok..InsyaAllah...
( @_______ @ )


Well..tinggal satu paper je lagi. Hope dapat wat sebaik mungkin. Pastue akan menjadi lebih bz dgn KISSM & preparation untuk interview. Semoga semuanya dipermudahkan. Sgt2 berharap sy lulus menda2 tue sume...sy akan cuba untuk wat yang terbaik....InsyaAllah..
( ^ _______ ^ )


Kawan2..doakan sy ye !
( ^ ___ ^ )

My Cube Pics