Friday, January 14, 2011

Miss U Mom ='(

Assalamualaikum..


Dah 2 minggu berlalu utk tahun 2011..rasanya sumer ada azam baru masing2 mcm sy selalooo wat tahun2 lepas…setiap thun baru msti ada azam baru even xberapa tercapai pon..

Tapi tahun nie..untuk pertama kali dalam hidup sy…sy xsmgat langsung even nielah tahun sy last study degree. Sape sangka tahun 2011 nie..memg sgt2 “baru” utk sy & seluruh keluarga sy..Sebabnya…mak xada lagi bersama-sama kami tahun nie atau tahun2 akan dtg. Juz ada ayah seorang..Hari terakhir dirawat di hospital... Doktor kata mak sakit jantung…Tapi dah terlambat,petang tue juga mak pergi...15 Disember 2010...Ya Allah,besarnya dugaan-Mu..


Sekarang nie…dah hampir sebulan mak xde. Sy ttp jalani kehidupan sy mcm biasa….cuba menyibukkan diri spy x terlalu memikirkan kesedihan yg sy alami..Tapi adakalanya sy tewas n airmata menemani mcm sekarang.. Sungguh sy terkilan..byk janji sy pd mak yg xsempat sy tunaikan…Pernah satu hari, mak ckp ..”mak nak sangat tgok anak mak konvo…”…Tue pon sy xsempat nak tunaikan…Maaf mak..


Mak..tenanglah mak kat sana …pesanan terakhir mak pd meng utk jaga ayah n adik2…InsyaAllah. Meng xkan abaikan adik2…


Ya Allah…kuatkan semangatku utk menghadapi dugaan-Mu ini …























































2 comments:

dark_eky said...

tbahkan hati..
nnt dh dpt gaji ks kt mak..
pastue kt aku XD

Princess Serenity said...

nak bagi cne?? =(
watpe bg kt a.eky? =P

My Cube Pics