Monday, April 30, 2012

Soal Hati ( ^ __ ^ )


Salam..
 


Bicara soal hati jom… baru2 nie my fren kata die macam suka sorang mamat tue, masalahnyee mamat tue macam berteka-teki ngan die. Pada masa yang sama lak, ada sorg mamat nie memang dah lama admired kat die…sanggup wat semua menda utk die. Dia tau tentang hal tue, tp still confuse nak pilih mane... Katanya..” risau tersalah pilih “….katanyee lagi “risau kot2 tak serasi“….lagipon yang minat kat die tue memg bukan taste diee langsung kot..nerd,xromantik...xsmart..macam org yang die minat tue...lagilah die confuse..huhu..

Hahaha..sy tergelak sendirian. Dengar citer die..teringat kisah sendiri…sy akui pernah berada di tempat yang sama. Sibuk nak kejar orang yang sy suka…smpai xnampak org yang selalu ada untuk sy .. bak kata pepatah..” kuman di seberang laut nampak..gajah depan mata saje je wat2 xnampak..” So, kesannya, dua2 dah macam tak ada untuk sy. Tapi, sy jadikan ia sebagai satu pengalaman yang sgt2 berharga. Belajar utk menghargai apa yang ada untuk sy.

So pesan sy pada my fren yang tgah confuse2 tue cuma satu….hati2 dalam memberi hati awak tuee. Mungkin x macam apa yang awak selalu nak..tapi sapa tau mungkin itulah yang terbaik untuk awak.. mase mule2 wat pilihan mesti akan selalu rase…” eh! Betul ke nie??” tp jangan terkejut tau klu satu masa awak akan rasa “ Thanks kerana selalu ada untuk sy! “ Tak mustahil okey… Pendek kata….jaga hati awak elok… Bile rase2 dh jumpa seseorg yg awak syg….cecepat hantar kad jemputan kat sy satu ea?? Hahaha..
( ^ __ ^ )

p/s:one day..I will find one person juz made for me! (^__*)


3 comments:

dark_eky said...

wakaka XD
p/s: housemate aku kim slm :P

Nurul Arniza Razali said...

haha..wlsm...
house8 dia?? =P

dark_eky said...

house8 dia cm besa la :P

My Cube Pics