Monday, July 16, 2012

( ^ ___ ^ )


Salam..



Lama tak menjenguk blog nie. So much things happen but i can’t find words to share it… So, tak lama lagi, sy akan menjangkau umur 24 tahun. Muda lagi kan? Tapi mase2 sekarang nielaa ramai kenalan yang dah berumahtangga. Alhamdulilah..banyak masjid dah terbina.. Bile dah umur2 macam nie, soalan “ Bile lagi? Dah ada calon ke? Bila nak kwen?”  selalu je sy dengar. Tapi jawapan sy akan still masih sama.. “Relaks2 dulu..baru keje niee..” Haha..jawapan selamat.  Actually, ada rasa takut bile nak fikir tentang kawen. Selalu fikir macam ini à What if  I make a mistake? What if the one I choose is not the right one? That the true answers to that questions actually… nie semua sebab dah banyak kali kot kecundang dalam bab2 soal hati nie. Bile dah ok, mesti rase sangat berhati-hati menjaga hati yang sekeping tue supaya tak dicrushkan lagi sebelum berjumpa dgn si dia yang “for” and “ever”  utk sy.. à banyak berangan nie.. Hikhik..

So I really hope the one who made for me, can convince me that he is the right person. And he is the right one who will be with me for the rest of my life.. I’m not waiting for a perfect one..but the one who can complete the imperfect me…that for sure. ( ^ ___ ^ )



2 comments:

dark_eky said...

wakaka XD

Nieza Razali said...

amboi...gelak plak...wueekkk! =P

My Cube Pics